Even voorstellen

Home » Even voorstellen

Cezet International VOF is in 1997 door (Chris) Welgraven en Lizette Welgraven opgericht.  Cees bezit een HTS chemische technologie achtergrond en heeft een langdurige ervaring, meer als 50 jaar,  opgebouwd in de verfindustrie.

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn bij diverse bekende verfconcerns, heeft Cees in 1997 een eigen verf productie unit opgezet onder de naam Mutichem in Lubon Polen, specifiek op het gebied van auto reparatielakken. Cezet verkocht dus o.a. in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland de producten die onder zijn leiding ontwikkeld en door Multichem geproduceerd werden.

De producten die door Cezet verkocht werden hebben een zeer goede naam opgebouwd op de Nederlandse- en buitenlandse markt, deze producten werden wereldwijd verkocht in meer als 50 landen. In 2012 heeft Cees zijn aandelen in Multichem verkocht om zodoende meer tijd vrij te kunnen maken voor Cezet International

Cezet is zich tevens gaan specialiseren op het gebied van non-paint artikelen en heeft Cezet voor diverse grote firma’s onder private label een groot gamma van producten mogen leveren. Deze producten worden geproduceerd door bekende producenten op de non-paint markt. Cezet brengt deze producten nu onder onze eigen merknaam op de markt en bewijzen dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn. De producten worden door ons direct bij de producent gekocht, in eigen beheer verpakt en direct op de markt gebracht, zie voor TOP QUALITY producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen in onze webshop.

Cees en Lizet vieren dit jaar het 25 jarig jubileum van hun familiebedrijf Cezet en hopen u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn.

Lizette houdt zich bezig met de (financiële) administratie, marketing en social media.

Lees hier ons jubileumartikel in de Barneveldse krant van 11 oktober 2023

- - - De getoonde prijzen op de website zijn inclusief btw - - - -

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00